6 apr. 2011

shoppingtur

en piggare dotter, och konstaterade INGA vattkoppor, gjorde att jag och Vera åkte på en liten shoppingtur nu i eftermiddag. En shoppingtur där mamman efter första ärendet till Läcköblommor blev lätt stressad eftersom dottern la världens BAJSBLÖJA och mamman inte hade med sig något skötväska (eftersom man inte riktigt räknar med det när man ska vara borta nån timme) ren tur var hade jag en blöja och våtservetter i väskan, vilket inte brukar vara fallet. så när det var bytt och klart åkte vi vidare och inhandlade en babybjörn toalettsits (eftersom mamman och pappan inte ens köpt en potta till sin dotter än) och vårjacka och överdragsbrallor från Villervalla (eftersom taskig planering ledde till att mamman missade det fina erbjudandet från PoP)

men det bästa inköpet enligt Vera var toalettsitsen. hon har suttit på toa hela kvällen. utan att kissa och bajsa. men det har gått åt mycket toapapper. innan hon somnade för kvällen var det sista hon ropade ut: basa letten mamma (bajsa på toaletten mamma) men mamman gick inte på den lätta. men blir säkert nya försök imorgon.

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att slippa vattkoppor!!! Ni får ta det en annan gång istället... Ja, man kan ju aldrig veta när man behöver bajsa.. hihi Då skall du se att hon är blöjfri innan veckan är slut ;)

    Massor med kramar

    SvaraRadera
  2. inga vattkoppor + shopping är ju finemang det! vi har inte heller köpt potta än, men O pratar om "issa åtta" så tror det är dags... men nu blir jag lite sugen på det där med toalettsits. vi har ju galet liten toalett, så en "möbel" mindre hade ju varit perfekt! eller måste man ha potta först? där fick jag något att undersöka... KRAM

    SvaraRadera
  3. Maria: hmmm...vore ju strålande bra, men vi har målsättning på ett år ungefär.... ;)KRAM

    Fia: vi hoppar över pott-stadiet, Vera verkar supernöjd med att sitta på toa (typ så nöjd att hon knappt vill gå ner) men sitsen gör ju att de kan slappna av (annars kan de ju vara rädda att trilla i och spänner sig och då kan det vara svårt att kissa) Vera har än så länge inte kissat, men ingen panik här, bara att det finns möjlighet om hon vill. KRAM

    SvaraRadera