12 dec. 2010

julbak

idag har jag och mamma haft storbak i stugan. Det blev ett berg lussekatter och ett lite större berg av bullar. Härligt att fylla upp frysen. Men det slank ner en och annan bulle under dagen. Med ett glas kall mjölk. mmmmm.....


Veckan som varit var som en enda lång julavslutning. Trevligt värre, men det var skönt med sovmorgon i lördags! En julavsluting kvar nästa vecka. Har en tendens att bli mycket uppbokat i december, tur att det är mysiga saker som är på schemat.

Ska ta tag i julklappsköpandet också, känns som om det är dags. Eller??
Kanske kan börja redan ikväll....



här är några godingar som ska köpas julklappar till! ;)










5 kommentarer:

  1. Min lilla sötegris! Vad liten och skallig han är brevid sin kusin och bonuskusin :)

    SvaraRadera
  2. sötisarna! två tröttisar och en som ser mycket undrande ut över sällskapet... :) vad härligt det låter med julbak! måste också ta tag i lussebaket, sent omsider, men det tar emot lite att leta nytt mjölkfritt lussekattsrecept (när man liksom har ett invant), men det är väl bara att ta tjuren vid hornen antar jag. för klart att O måste få en lussebulle eller två till jul! ;)

    SvaraRadera
  3. ps. däremot har den här Tomten redan kirrat julklapparna till två av småknoddarna ovan (O och V)! rekordtidigt för att vara jag! ;)

    SvaraRadera
  4. Ulrika: han har inte stor konkurrens, men visst är de stråt hårigare! ;)

    Fia: Ja, det gör ju det hela lite motigare. Men jag såg ju att ni hade hunnit med pepparkaksbak. det är ju inte dåligt det! Härligt jobbat av tomten! :) Han kanske kan ta sin släde och hjälpa till här nu då?? ;)
    KRAM

    SvaraRadera