20 mars 2011

det som göms i snö kommer upp i tö...

...som i våran trädgård resulterat i massor av rådjursbajshögar. Så jag tillbringade förmiddagen med att kratta in alla små knortar i häcken. Så det borde väl innebära att vi får en grön och fin häck om ett par månader. om rådjursbajs är bra gödsel alltså.

efter Veras lunchlur åkte vi till stugan. där fikade vi på den inglasade altanen och sen blev det promenad. Sen hade jag och Vera underhållning genom att titta på när pappan och mormorn klöv ved. Vera stog i fönstret och kommenterade "momo. oj. ed". Men vi tröttnade först och tittade på tv istället. och hade det inte blivit mörkt hade de nog klyvt ved än.

2 kommentarer:

  1. åh, visst är det coolt nu när de sätter ihop orden!? fantastiskt! och otroligt praktiskt för de stackars föräldrarna som ska förstå... ;)

    härligt att läsa att Vera är pigg och att ni haft en bra fjällsemester! inte långt kvar till påsk och födelsedag (2! TVÅ! herrejisses!) nu!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. ja,det underlättar verkligen och nöjdheten när man förstår har inga gränser. UNDERBART!

    ja. nu längtar vi efter er. hörde nämligen om er plan att komma "hemåt" till påsk. då får ni komma och äta tårta i stora lass. lägg in det i rutten. ;) KRAM

    SvaraRadera