15 dec. 2010

vem äger fjärrkontrollen??

Inte är det mamman och pappan i detta huset som äger fjärrkontrollen i alla fall.
Barnen byter dvd skivor, fixar med fjärrkontrollerna tills det blir som barnet önskar. oftast mamma mu eller nicke nyfiken (när hennes mamma ville titta på pelle svanslös julkalender blev det vilda protester. tyvärr) Håller hennes mamma och pappa inte med barnet om vilken film som ska ses, stänger hon sonika av tvn. För vem vill egentligen titta pånågot annat än tecknat??   

4 kommentarer:

  1. Inte mycket till diplomati där kan jag förstå. Synd det där med Pelle den är ju faktiskt riktigt bra. Kan man tala det lilla livet tillrätta tro???

    SvaraRadera
  2. nä, här finns inte utrymme för förhandlingar. Men tro mig. Pelle är inte ute ur leken än! ;)

    SvaraRadera
  3. hahaha! sötaste ungen! låter skönt att vi inte riktigt introducerat O till tv:n än (däremot behärskar han snart iPhonen till fullo...) eller kopplat in dvd:n (som fortfarande ligger i ett skåp sedan flytten för tre år sedan). för då antar jag att det är slut på heminredningsprogrammen? ;)
    KRAM på er!

    SvaraRadera
  4. ja, räkna med det! :) här har inte tv:n behövt någon introduktion. Vera har hittat den utan bekymmer (även av- och påsätterknappen) sen har ju hennes mamma köpt film till henne i och för sig, så jag får väl ståmitt kast! ;) Men vet vet vad Vera lär O i julhelgen! ;)

    SvaraRadera