12 okt. 2010

på bättringsvägen

nu är Vera piggare, men inte riktigt tillbaka till sitt rätta jag. Men imorgon blir det förskolan några timmar. Få se vad hon säger om det nu efter ett långt uppehåll. Men det blir nog bra!

Annars rullar det på med katter högt och lågt. Känns som de är överallt och ingen av dem är så pigg på att vara ute på nätterna nu när det är så kallt.

Ett annat hösttecken är att vår uppfartsväg blir svår att ta sig fram på på grund av massa bilar överallt (och de är ju inte så vanligt) Anledningen är att jaktlaget har anlänt. Det ska stjutas älg tydligen, får väl se om det lyckas.

4 kommentarer:

  1. Vera piggare och mormor allt hesare och mera ont i halsen. Det är alltså inte bara Vera det är synd om dessa dagar.
    Puss och kram från mormor

    SvaraRadera
  2. ojojoj, feber och öroninflammation låter ynkligt... men härligt att hon är på bättringsvägen igen! hoppas hon kryar på över natten och kan busa runt på förskolan pigg och glad i morgon!
    KRAM på er!

    SvaraRadera
  3. Har kattungarna kommit ännu? Puss o kram

    SvaraRadera
  4. mamma: nä, det är allt synd om mormor också! Veras pappa tycker att det är allt lite synd om honom också. Hoppas alla kryar på sig snart. krya-på-dig-kram från oss!

    fia: ja, hon har allt vart ynklig några dagar. Stackars liten! Hon var på föskolan idag, men mycket bus blev det inte. Bara lite emellanåt, men vi gör ett nytt försök imorgon. Hon går som tur är inte så många timmar. Det är svår balansgång det där med att se vad de orkar med. Samtidigt som det blir svårare att komma tillbaka när det går långt mellan gångerna. Ja, kan sammanfatta detta med "svåra beslut" :)KRAM

    Emma: Nej, inga kattungar än. Men en stor kula på magen, sådet ska bli spännande att se när det är dags. Puss å kram!

    SvaraRadera