21 nov. 2011

slapparmåndag

helgen har vart en hemmar-fixar-helg. jag har röjt i köket och (äntligen) fått ordning i några köksskåp och fått upp en hylla till kokböcker. vera och micke har bakat tekakor.

vera har också skruvat spjälsäng till bebisen. har insett att det är dags att börja förbereda lite... drygt 5 veckor kvar till den är beräknad. inte klokt vad tiden har gått fort, men det märks att det börjar bli trångt där inne.

nu är det dags att förbereda lite för advent också....det är ju faktiskt första advent på söndag. hänger inte riktigt med, med mysigt är det! behövs lite mysigt ljus nu. särskilt på landet. vi har ju tjuvstartat julstämningen med julmusik eller "spela tomteluva" som vera säger. vera har också kommit på det fina med julmust. hon har också köpt en tomte som hon tyckte var fin. den bröt tyvärr foten efter ungefär 10 minuter i vår ägo. micke lagade den med lite lim, men efter det tyckte vera att den ska stå på behörigt avstånd, vet inte om hon tyckte det var lite otäckt... men den ska snart få sällskap av andra tomtekompisar...

1 kommentar: