20 dec. 2011

uppfostringsmiss

som västgöte är det ju allmänt känt att rabattkuponger skall utnyttjas och "gratis är gott". men detta verkar vi inte ha lyckats framföra till dottern (än). hon fick nämligen förmånen att komma extra till dagis idag och äta julbord. (hon är ju egentligen ledig eftersom micke har semester nu) så mamman och pappan körde henne till dagis idag. vi pratade om med dagisfröken om att det var ju riktigt lyxigt att få komma på julbord (som görs av dagisets egna kock) och dagisfröken sa att "det är så roligt att hon äter så bra och vågar prova att äta det mesta". javisst sa vi!

döm om min förvåning när pappan kommer hem och meddelar vad dottern ätit vid julbordet: jo, 2 skumtomtar. thats it! som sagt var...har lite lite att jobba på där...

men vet inte om det är en liten förkylning som är i antågande...hon somnade 17.15 som en stock...får väl se om hon vaknar senare ikväll eller om hon somnat för natten, vilket i så fall troligtvis resulterar i en tidig morgon... uppdatering: dottern vaknar 19.00 pigg som en lärka. verkar som vi får sällskap till läggdags! skönt att alla i familjen har jullov!


fia: meddelandet är framfört till bebisen, får se vad den bestänmmer sig för! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar